Multi(f)vocaal in Draaiorgel Museum Helmond

Zondag 30 april kun je in het Draaiorgel Museum Helmond gaan genieten van het concert van zanggroep Multi(f)vocaal.

A capella zang

Het Geldropse a capella koor staat onder leiding van Loekie Ruissen. Zij arrangeert en bewerkt bestaande nummers zodanig dat instrumentale begeleiding niet meer nodig is. Het concert van Multi(f)vocaal, bestaande uit Loekie Ruissen, José Wolff, Janske Steenbakkers, Vera Rebel, Susan Beerens en Nelly Musterd, start om 14.00 uur. Meer info zie www.draaiorgelshelmond.nl en  www.multifvocaal.nl.

Vrijwilligers

Voor en na het concert kun je genieten van de klanken van de diverse draaiorgels. Om meer concerten op de zondag te kunnen geven, zijn wij op zoek naar vrijwilligers, vooral voor de horeca. Interesse in een hobby waar muziek in zit? Waarbij je tevens bijdraagt aan de Helmondse cultuur en monumenten? Neem dan contact op met Stichting Draaiorgels Helmond, info@draaiorgelshelmond.nl of 06-39682404. Of loop gewoon eens binnen.

Het Draaiorgel Museum Helmond is te vinden aan de Binnen Parallelweg 2, 5701 PH Helmond. De openingstijden zijn op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.30 tot 17.00 uur. Andere tijden mogelijk op afspraak.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Stichting Draaiorgels Helmond

De stichting is opgericht met notariele akte BS33036STI op 1 november 2013 De primaire doelstelling is het behoud van de draaiorgels voor Helmond en haar omgeving en operationeel houden van de collectie te bevorderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *