Samenwerking tussen producer HeartBeatHero en vocalist Aaron D.

HeartbeatHero is de artiestennaam van Daniël Barton. De in Brandevoort wonende producer- en componist werd in februari dit jaar uitgeroepen tot Artiest van de Maand bij DitisHelmond TV. Het programma, gepresenteerd door Aaron Dijsselbloem zet elke maand een artiest van Helmondse bodem in de schijnwerper.

Dijsselbloem is naast presentator op lokale radio- en televisie zelf ook actief als zanger- en uitvoerend artiest onder de naam Aaron D. Daniël was vrij snel onder de indruk van Aaron’s vocale kwaliteiten en op deze wijze is er een samenwerking tot stand gekomen. Aaron mocht een nieuwe productie van HeartBeatHero voorzien van vocalen. Een 100% Helmonds product dus.

HeartbeatHero komt oorspronkelijk uit Amerika, maar is op zijn 12e naar Nederland verhuisd. Hij kwam na een aantal verhuizingen uiteindelijk met zijn echtgenote in Helmond terecht.

Zijn liefde voor muziek dateert al uit zijn jeugd en pianospelen leerde hij van de buren. Inmiddels is Daniël een ervaren artiest. Hij produceert, componeert en maakt podcasts. Onlangs bracht hij 2 albums op de markt. Nu is het de beurt aan de single When I Was Just A Kid featuring Aaron D.

Muziekbusiness

Aaron D. timmert al jaren aan de weg en heeft zijn sporen in de muziekbusiness wel verdiend: zo scoorde hij met meerdere singles landelijke hitnoteringen, was hij regelmatig op regionale, maar ook op landelijke televisie te zien, en scoorde hij bovenal 2 hitjes in Duitsland met Nowhere To Hide en All About The Fun, met de laatst genoemde behaalde Aaron meer dan 80 compilaties.

De single When I Was Just A Kid gaat over de kinderjaren van Aaron, waaraan hij steeds vaker met weemoed terugdenkt. Aaron kent een heerlijke kindertijd, hij werd prettig en beschermd opgevoed door zijn ouders. “Alleen maar heerlijke herinneringen, ik had mezelf geen betere jeugd kunnen wensen”, aldus Aaron.

De single When I Was Just A Kid van HEARTBEATHERO FT. AARON D. is vanaf nu wereldwijd beschikbaar op de bekende downloadportals en streamplatforms.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Liam Toll - Redactie

Liam Toll volgt namens DitisHelmond de Helmondse politiek, schrijft verhalen en houdt interviews voor de nieuwsuitzendingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *