Music Meets Art Festival

Festival in en om Theater Speelhuis
Zondag 18 september van 13.00 tot 18.00 uur
Organisatie Mannenkoor Lambardi

Een van de deelnemers aan het evenement is de Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia.

Kinderprogramma met kindermuziektuin en workshops tijdens Music meets Art Festival

Het hele terrein in en rondom Theater Het Speelhuis staat zondagmiddag 18 september in het teken van festival Music meets Art. Met een leuk programma vol optredens van diverse Helmondse muziekverenigingen waar jong en oud het podium zullen betreden. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Speciaal voor hen een muzikaal aanbod.

Nóg leuker dan luisteren is zelf muziek maken. En dat kan deze middag volop in de kindermuziektuin. Muziek maken is superleuk, leerzaam én gezond! In de Kindermuziektuin kun je lekker zelf of samen spelen, geluiden ontdekken, luisteren, voelen en vooral leuk spelen met allerlei muziekinstallaties, spellen en instrumenten. Of je wel of geen muziekinstrument bespeelt maakt in de kindermuziektuin helemaal niets uit! Alle gezinnen met kinderen worden daarom uitgenodigd om lekker op ontdekkingstocht te gaan en heerlijk samen muziek te komen maken! Je vindt de Kindermuziektuin tijdens Music meets Art Festival aan de rechterzijde van Het Speelhuis. We staan er de hele middag (13-17 uur).

Naast de kindermuziektuin worden allerlei workshops verzorgd voor de jeugd. Doe mee en laat je verrassen tijdens workshops theater, dans en een instrumentenmarkt, allen verzorgd door Kunstkwartier. Wil je liever zingen? Dan kun je je stem trainen tijdens een zangworkshop van het PABO-koor.

De workshops vinden plaats in de Spelerij in het Speelhuis en de aansluitende ruimte buiten.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.