Muziekcafé Helmond

Muziekcafé is gelegen in het hartje van Helmond en is 6 dagen per week geopend (dinsdag gesloten).

Met zo’n 200 uiteenlopende bands jaarlijks op het podium mag het Muziekcafé zich het meest actieve poppodium van Helmond noemen. Muziekcafé is een poppodium met overheidserkenning dat belangrijk wordt bevonden voor de landelijke infrastructuur op het gebied van livemuziek.

De muziekkeuze is breed georiënteerd met enige dominantie voor rock-gerelateerde muziek. Naast veel livemuziek is Muziekcafé Helmond ook al meer dan 25 jaar een begrip op het gebied van de vele thema-avonden, evenementen en vernieuwende acts!

Kaarters, darters en poolbiljarters vinden ook altijd hun weg naar Muziekcafé. Een mannetje te kort om te toepen? Een vierde man is zo gevonden. Maar ook de bediening staat altijd open voor een interessant gesprek, en dat maakt Muziekcafé bij uitstek ‘The Place to Be’.

Muziekcafé is bovenal laagdrempelig en biedt livemuziek aan voor jong en oud om op die manier ook de onbekendere bands en muziekstijlen onder de aandacht te brengen.

 MUZIEKCAFÉ HELMOND

ZUID KONINGINNEWAL 39

5701 NS HELMOND

WWW.MUZIEKCAFEHELMOND.NL

WWW.FACEBOOK/HELMOND.MUZIEKCAFE

 

Muziekcafé in Helmond-Centrum||

||

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Muziekcafé Helmond

Muziekcafé is een laagdrempelig café waar muziek een zéér centrale rol speelt met jaarlijks meer dan 200 nationale en internationale bands op het podium. In het weekend zorgt het DJ-team altijd voor passende sfeerverhogende muziek. Behalve veel muziek luisteren kan er ook o.a. gepoold, gedart, gekaart, geschaakt, gedobbeld en gespijkerd worden. De drankkaart bevat ruim 65 soorten bier en zo’n 25 soorten whiskey's zodat liefhebbers een royale keuze hebben om van een bijzonder drankje te kunnen genieten. Muziekcafé is daarnaast ook (mede-)organisator van diverse evenementen, zoals bijvoorbeeld de Bluesroute, Rock 'n Roll Route en Custom Car Meeting, Cacao aan de Kade, Musique en plein Public, Oorveeg-competitie en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.