Helmond Sport maakt zich op voor de wedstrijd tegen MVV uit Maastricht vrijdagavond. De Limburgers moeten dat doen zonder supporters, zo bleek eerder deze week.

Goede generale voor MVV

Coach Maurice Verberne van MVV kon eindelijk weer eens lachen afgelopen maandag, na de 4-0 overwinning op Jong AZ. Helmond Sport zal de goede lijn, na de overwinning op ADO Den Haag, door willen trekken. Verberne kent Helmond Sport en zal zijn strijdplan daarop aanpassen.

Schorsing van den Eynden

Voor Bob Peeters en zijn staf is het vooral zaak om een plan van aanpak te hebben. Met meerder keuzemogelijkheden op diverse plaatsen in de opstelling heeft de oefenmeester diverse scenario’s achter de hand. Hij mist Flor van den Eynden door een schorsing en Bryan van Hove die nog niet speelklaar is.

Belg en Duitser praten Engels tegen elkaar

Van den Eynden vormt samen met Pius Krätschmer het centrale verdediging duo. Op de vraag hoe de Belg en Duitser communiceren zegt Flor van den Eynden: “In het Engels. Maar we hebben niet veel woorden nodig. Een blik naar elkaar kan soms ook genoeg zijn.” Vrijdag zal Krätschmer echter iemand anders naast of voor zich hebben staan.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *