Najaarseditie kledingmarkt voor Helmonders met laag inkomen

Helmonders met een laag inkomen kunnen vanaf 7 november tot en met 11 november weer een gratis kledingpakket ophalen bij de kledingmarkt in De Fonkel.

Dit geldt voor inwoners met een gemeentelijke inkomensverklaring die per brief zijn uitgenodigd. De kledingmarkt wordt ieder halfjaar georganiseerd door Stichting Kringloopwinkel Helmond en gemeente Helmond. Deze editie is er bovendien ook meer kinder- en mannenkleding beschikbaar.

Ten opzichte van voorgaande edities van de kledingmarkt is er deze editie ook meer kinder- en mannenkleding beschikbaar dankzij Modexpress en Helmond Sport.

Inkomensverklaring aanvragen

De volgende editie van de kledingmarkt vindt plaats in het voorjaar van 2023. Heeft u ook een laag inkomen, maar nog geen inkomensverklaring? Vraag het aan via www.helmond.nl/inkomensverklaring. Hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? Maak dan een afspraak met de Formulierenbrigade van de LEV Helmond. Zij zijn telefonisch bereikbaar op (0492) 59 89 89 of per mail via fbhelmond@levgroep.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Gemeente Helmond afd. Persdesk

Bron: Gemeente Helmond afd. Communicatie

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Anonieme Inwoner... Reply

    Heeft geen enkele zin de verklaring aan te vragen bij de gemeente voor deze markt, doe dit al jaren en heb NOG NOOIT een uitnodiging ergens voor gehad! En wel een 100% verklaring.

    Maar omdat ik geen uitkering heb van Senzer krijg ik nooit dit soort uitnodigingen, en ben niet de enige!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *