Naschools sporten en wandelen met Jibb+

De zon schijnt, tijd om lekker na schooltijd te gaan bewegen!
Van 7 tot en met 13 juni is de Week voor de Gezonde Jeugd. Samen met Hogeschool de Kempel organiseren we in deze week verschillende sport & spel activiteiten door heel Helmond. Voor groep 1 t/m 8 is er een gaaf naschools sportaanbod op 10 verschillende locaties. Voor de peuters met ouder(s)/verzorger(s) of vanuit de kinderopvang kun je op woensdag 9 en zondag 13 juni meedoen met de nijntje groente- en fruitwandeling.

 Naschools sporten met Jibb+
Iedere naschoolse activiteit is anders en wat we gaan doen, blijft nog even geheim. Maar als jij van sport & spel houdt, dan weten we zeker dat jij dit leuk vindt.

Nijntje groente- en fruitwandeling
Bij de nijntje groente- en fruitwandeling ga je samen naar nijntje speuren en kom je onderweg leuke raadsels over groente en fruit tegen.

 Schrijf je in!
Je mag meedoen met zoveel activiteiten als je wilt en deelname is gratis!
Schrijf je wel even in via www.jibbplus.nl. Inschrijven kan van maandag 17 mei 09.00 uur t/m woensdag 2 juni 23.59 uur. Vol=vol!

Dus heb jij zin om lekker te komen bewegen? Schrijf je in en doe mee! Voor meer informatie, alle locaties en tijden check www.jibbplus.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Jibb+

Jibb+ draagt bij aan een vitaal Helmond door voldoende beweging en gezonde voeding toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor iedereen, waarbij extra aandacht is voor het verkleinen van gezondheidsverschillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *