Natuur fotograferen met je smartphone

De natuur fotograferen met je smartphone. Het is eigenlijk niet meer weg te denken. Zonder enige moeite leg je de mooiste momenten vast. Natuurlijk heb je zo nu en dan wel missers. Deze fotowandeling start met een korte inleiding in trefpunt de Koekoek. Verzamelplaats Speeltuin Helmond-West op 24 juli om 14.00 uur. Wel even aanmelden via e-mail.

Fotograaf Jan van Bommel, van  fotowerkgroep Kiek Nauw, neemt je mee in de mogelijkheden van het fotograferen met een smartphone. Hij zal zowel aandacht schenken aan technische aspecten van de smartphone camera en mogelijke hulpmiddelen, alsmede fotobegrippen als het gebruik van natuurlijk licht, scherpte van een foto , vlakverdeling, kleuren in een beeld en beeldhoek. Na deze korte inleiding gaat het gezelschap naar buiten en wandelen ze door het Goor. Tijdens deze wandeling kun je foto’s maken en vragen stellen aan Jan die je graag zal helpen bij je vragen. Tijdens de wandeling zal hij ook stilstaan bij allerlei eenvoudige tips die je foto’s met een smartphone aantrekkelijker zullen maken. Zo wordt de natuur fotograferen nog leuker.

Voor deze wandeling zijn maximaal 15 plaatsen beschikbaar. Vol is vol! Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@kieknauw.nl, je krijgt dan een bericht. Ook bij minder goed weer gaat deze wandeling / workshop gewoon door. Speeltuin Helmond-West, Arbergstraat 85, 5707 TK Helmond.

Foto en tekst IVN Helmond

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Anja Donkers - Redactie

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.