Natuurgidsenopleiding bij IVN Helmond

IVN start in januari weer een natuurgidsenopleiding. Hiervoor is er op 30 september een informatiebijeenkomst. Ben jij ook ‘In Voor Natuur’ en wil je er meer over leren én dit ook met anderen delen? Misschien is de Natuurgidsenopleiding van IVN Brabant Zuidoost dan iets voor jou.

De informatiebijeenkomst is in trefpunt De Koekoek in Speeltuin Helmond-West, Arbergstraat 85, 5707 TK Helmond, aanvang 20.00 uur. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst en informatie: Marjon van Wijk 0642885075 of via ivnhelmond@gmail.com

Deze kaderopleiding over natuur- en milieu-educatie en duurzaamheid, leidt je op tot een allround IVN’er die voor verschillende doelgroepen en activiteiten inzetbaar is. De opleiding duurt ruim 1½ jaar en bestaat uit ongeveer 50 lessen en excursies. Je leert veel in de praktijk over planten, dieren en landschappen. Je leert ook hoe je anderen enthousiast kunt maken en laten leren over de natuur.
De opleiding wordt georganiseerd door 6 IVN-afdelingen in de regio, namelijk Helmond, Geldrop, Heeze-Leende, Nuenen, Laarbeek en Asten-Someren.
Meer informatie kun je vinden op de websites van deze afdelingen en op de website van het landelijk IVN: www.ivn.nl/natuuracademie/natuurgidsenopleiding.

 

Foto en flyer: IVN Helmond

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Anja Donkers - Redactie

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *