Nei Skoen maakt kans op een Appeltje van Oranje 2021

Nei Skoen uit Helmond maakt kans op een Appeltje van Oranje 2021. Vanaf 11 januari kan publiek de winkansen van dit project vergroten. Dat kan door te stemmen op Nei Skoen als favoriet. Er zijn in totaal 40 projecten in de race voor de prijzen, die jaarlijks door het Oranje Fonds worden uitgereikt aan uitzonderlijke sociale projecten. Stemmen kan tot en met 20 januari via appeltjevanoranje.nl.

Het thema van de Appeltjes van Oranje is dit jaar Mentale Kracht. Dat betekent dat de prijzen dit jaar gaan naar projecten die ervoor zorgen dat mensen die het mentaal niet gemakkelijk hebben, zich weer goed voelen. Dankzij deze projecten kijken mensen naar elkaar om en hoeft niemand er alleen voor te staan in Nederland. Er zijn slechts drie Appeltjes van Oranje te vergeven. Het aantal stemmen dat de kanshebbers krijgt, bepaalt mede wie er doordringen naar de laatste tien nominatieplaatsen. Het project dat de meeste stemmen in de wacht sleept, gaat in elk geval door naar de laatste tien. Hieruit worden door een jury uiteindelijk de drie winnaars gekozen.

Een nieuw leven: nieuwe schoenen

Nei Skoen biedt een ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is. En juist omdat iedereen welkom is, komen ook deelnemers bij Nei Skoen die elders niet komen zoals bijvoorbeeld bij ‘professionele organisaties’.  Bij Nei Skoen  kan iedereen aan zijn passie werken. Rugzakjes en andere etiketten komen letterlijk op de kapstok.

Koningin Máxima

De prijzen worden uitgereikt door Koningin Máxima. De drie winnaars ontvangen een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix, en een geldbedrag van 15.000 euro.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *