New Leaders online programma van de LEVgroep

Voor mensen die zich inzetten voor de leefbaarheid in de wijk; die een nieuw initiatief starten;  of die een leidende positie hebben bij een evenement, vereniging of vrijwilligers organisatie komt LEVgroep Helmond met een online programma. Het programma, dat de naam draagt ‘New Leader’, is er om die groepen mensen nieuwe kennis en contacten mee te geven om de doelen te bereiken. 

New Leaders is voor alle inwoners die zich vrijwillig inzetten in een van de gemeenten waar LEVgroep actief is. Het programma loopt van 14 januari t/m 8 april 2021 en is kosteloos. Het bestaat uit zeven interactieve online avondsessies waarin kennis en ervaringen gedeeld worden met een groep enthousiaste mensen die iets willen bereiken. De begeleiding is in handen van ervaren trainers, aangevuld met inspirerende experts. Er komen onderwerpen voorbij als: modern besturen, financiering, politieke arena, werving van vrijwilligers, vrijwilligersbeleid en jezelf en je organisatie presenteren. Je maakt kleine praktijkopdrachten waarop je feedback en tips krijgt die je direct kunt toepassen in je eigen praktijk.

Online bijeenkomsten

Vorig jaar is New Leaders voor het eerst aangeboden, toen met fysieke bijeenkomsten waaraan een groep van rond de 25 mensen hebben deelgenomen. Door corona is besloten om de bijeenkomsten om te vormen tot online sessies. Door het gebruik van leuke werkvormen en de keuze om de groep niet te groot te maken, zal deze reeks jou alle handvatten bieden die je nodig hebt. Je doet nieuwe kennis op, leert nieuwe mensen kennen, werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en weet je doelen te bereiken.

Meer informatie en aanmelden: bit.ly/lerenmetlev-newleaders. Met vragen kun er contact opgenomen worden met Renske Bartels: renske.bartels@levgroep.nl, telefoon 06 899 706 53. Op www.lerenmetlev.nl is meer informatie te vinden voor inwoners, vrijwilligers en beroepskrachten.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *