Coöperatie Nh1816 doneert 5000 euro aan ‘n Ouwe Sok

Voor aanvang van de finale sponsoren-voorstelling van Waskracht op vrijdag 5 november reikte Waskracht-sponsor coöperatie Nh1816 Verzekeringen een cheque uit aan project ‘n Ouwe Sok. Projectleider Tahné Kleijn nam de cheque van 5000 euro met veel plezier in ontvangst. “Met dit royale bedrag bezorgen we al minstens 250 kinderen die in Helmond onder de armoedegrens leven een onvergetelijke dag. Daar gaat een ‘n Ouwe Sok over: aandacht voor leven in armoede en de gevolgen daarvan. Die aandacht creëren we onder andere met de recordpoging ‘langste waslijn met sokken’ die we in het voorjaar van 2022 in Helmond organiseren.”

Over hun motivatie om Waskracht en ‘n Ouwe Sok te steunen vertelt Mark de Niet: “Bij Nh1816 Verzekeringen werken wij intensief samen met de zes lokale financieel advieskantoren die betrokken zijn bij Waskracht: De Beer Risicoadvies & Verzekeringen, Schipperheijn & Partners, Van Moll Financiële Diensten, Marc de Wit Assurantiën, ABL Groep en Oosthoek Financieel Advies. Als betrokken verzekeraar en dito adviseurs zetten wij ons graag in voor lokale maatschappelijke initiatieven zoals Waskracht en nu dus ‘n Ouwe Sok. Het geeft ons enorm veel energie om samen betrokken te zijn!”

Zowel Waskracht als ‘n Ouwe Sok zijn projecten van de stichting Cultuur verbindt Helmond. Stichting Cultuur verbindt Helmond wil werken aan meer verbinding tussen de verschillende wijken en hun inwoners. Cultuur heeft een positieve invloed op mensen en kan leiden tot meer onderling begrip. “Daarom organiseert de stichting culturele projecten die ervoor zorgen dat Helmonders uit alle wijken elkaar kunnen ontmoeten. Zo ontdekken we samen wat ons met elkaar verbindt.”

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Waskracht Helmond

Het is hoog tijd voor kleur, feest en positiviteit in Helmond. Theaterproject Waskracht trekt in juni/juli in vijf weekenden op de platte kar en met een bonte karavaan door deHelmondse wijken, zoals de wasvrouw vroeger rondging om de was op te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *