Het zijn kleine volksverhuizingen aan het worden bij nieuw gebouwde complexen.  Ik zag dat de bewoners van de Nieuwbouw Torenstraat/Anna van Eekerenstraat , ook de sleutel al hebben gekregen van hun nieuwbouwhuis. Het was ook daar erg drukke boel en iedereen was druk in de bezigheid.

Op de plek waar voorheen nog het bandenbedrijf Sampermans was gehuisvest, is nu een heel erg mooi appartementen complex gebouwd. In januari 2021 , is er een begin gemaakt met de bouw en nu een jaar later, kunnen de nieuwe bewoners hun inboedel  erin gaan plaatsen. Het is een bouwproject geworden van Reuversbouw en ontwikkeling, die hier een mooi en opvallend gebouw hebben ontwikkeld. Zij hebben hier 30 wooneenheden neergezet met een mooie afgesloten parkeer plaats aan de binnenzijde. Er zijn meerdere uitvoeringen in de appartementen, met 1 en 2 slaapkamers. Ook aan de aankleding en inrichting is al gewerkt, zowel een keuken, magnetron, afwasmachine, bekleding op de vloer, verlichting en dergelijke zijn er al aanwezig. Ook hier zullen de nieuwe bewoners, het best naar hun zin gaan krijgen. Het gehele complex is van Goeth uit Eindhoven.

© Tekst en foto’s, Henk van Dijk

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Henk van Dijk

Henk van Dijk is de vaste fotograaf van Dit is Helmond In zijn werkzame leven was hij tot aan zijn pensionering, grond en luchtfotograaf bij de Koninklijke Luchtmacht. Ook de vaste fotograaf van de Heemkundekring Helmont en een trotse militair Veteraan.

Dit artikel heeft 2 reacties

 1. Peter van der Looij Reply

  Beste Henk , Wederom een mooie reportage van een nieuwe woon gelegenheid in Helmond.
  Het is niet erg groot maar ze zien er mooi uit. Als je erlangs rijd dan valt het niet zo op maar met deze foto,s zal het fijn en mooi wonen zijn.
  Veel succes nog in de toekomst en bedankt, Peter van der Looij.

 2. Gert H.M. Bouten Reply

  Beste Henk,
  Wederom een fantastische en overzichtelijke fotorapportage van jou. Het is inderdaad een prachtig appartementencomplex geworden. Jouw rapportage noopte mij ter plekke te gaan kijken. Conclusie: een aanwinst voor Helmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.