Nieuwe najaar activiteiten voor ouderen

Bij LEVgroep zijn de zomerweken nog in volle gang. Allerlei activiteiten om in de stille vakantieperiode als oudere (55+) op pad te kunnen met gelijkgezinden. Vooral veel gezelligheid, iets nieuws ontdekken, creatief of samen bezig zijn staan centraal. Ook in het najaar worden er nog een aantal activiteiten georganiseerd. Daar is een apart inschrijfformulier voor.

In de maanden september tot en met december is er een aantal activiteiten waar 55+-ers aan deel kunnen nemen. Gezelligheid staat voorop, dus er is altijd tijd voor een praatje, een consumptie en met elkaar iets ondernemen. Het zijn juist activiteiten die leuker zijn in groepsverband, dan er alleen op af moeten gaan. Het wordt tijd om te genieten buitenshuis.

De flyer en het inschrijfformulier van de najaar activiteiten zijn vanaf 19 augustus verkrijgbaar bij onder meer wijkhuizen De Fonkel, De Boerderij, De Brem en Westwijzer, de diverse zorgcentra en aan de receptie van het centraal kantoor van LEVgroep aan de Penningstraat 55 in Helmond. De activiteiten vinden plaats in september tot en met december.  Het programma en inschrijfformulier kunnen ook worden gedownload van de website.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *