Nieuwe single Let’s Dance van Aaron D.

Helmonder Aaron Dijsselbloem, beter bekend als Aaron D., bracht eerder twee albums en een reeks singles uit. Een aantal van deze releases belandde in de landelijke hitlijsten. Vol trots presenteert Aaron D. nu zijn gloednieuwe single: Let’s Dance! ‘Covid of niet: laat je niet uit het veld slaan’ is het motto van zijn nieuwe single en videoclip. Aaron D. presenteert wekelijks het radioprogramma Aaron D. On Air bij DitisHelmond

Let’s Dance is een tegenhanger van het lied “We’ve Lost Dancing” van Fred Again & The Blessed Madonna. De song verwijst naar de coronapandemie waarin we het al bijna twee jaar zonder festivals, feestjes en evenementen moeten doen.

Met Let’s Dance willen Aaron D. & producer Patrick Schouten juist iedereen inspireren om niet bij de pakken neer te gaan zitten. “Blijf dansen, blijf bewegen, verwezenlijk je dromen. Wat er ook gebeurt”. Daarnaast is het tevens een hart onder de riem voor de gehele entertainmentindustrie, die al bijna twee jaar enorm getroffen wordt.

Let’s Dance is een coverversie van het origineel van David Bowie uit april 1983, en groeide uit tot een van Bowie’s grootste wereldhits. Het is exact zes jaar geleden dat David Bowie overleed. Vandaar tevens een ode aan deze legende.

Bekijk de bijbehorende videoclip

Let’s Dance is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden/streamen op de bekende platforms.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.