Nieuwe videoclip AARON D. deels opgenomen bij Dit Is Helmond

Helmonder Aaron Dijsselbloem, zoals zijn volledige naam luidt, is niet alleen radiomaker en tv-presentator bij Dit is Helmond. Hij is ook actief als uitvoerend artiest. Onder zijn artiestennaam AARON D. bracht hij inmiddels twee albums en diverse singles op de markt. Voor zijn gloednieuwe single Flashback! en de daarbij behorende videoclip werd een ‘kantoorscene’ opgenomen in de burelen van Dit is Helmond.

Aaron maakt als uitvoerend artiest voornamelijk Engelstalige dancemuziek. Een aantal releases behaalde zelfs landelijke hitlijsten, ook in Duitsland kent hij inmiddels verschillende successen. Daarnaast is Aaron ook radiomaker en tv-presentator. Zo maakt hij zijn eigen radioshow en tv-programma bij de lokale omroep Dit Is Helmond. Bovendien is Dijsselbloem dit jaar verkozen tot Mister Sportswear Netherlands. Afgelopen december won Aaron de spannende verkiezing in Amsterdam. Als titelhouder en boegbeeld van de ‘hete Nederlandse Sportswear Community’ laat hij zijn muziek en passie voor sportswear samensmelten.

Flashback

Al die elementen komen terug in de gloednieuwe single- en bijbehorende videoclip Flashback!. Het ‘gewaagde’ thema van de single zijn de all-genders-acceptatie en fetisjisme. “De meeste mensen zien zichzelf en anderen als man of vrouw. Maar de afgelopen jaren is er steeds meer aandacht en begrip voor gender, gelijkheid en seksualiteit, en dus zijn er steeds meer genderidentiteiten bij gekomen”, verduidelijkt Aaron.

Drie verhaallijnen

In de Flashback-videoclip zijn drie verhaallijnen te zien van drie verschillende individuen, vertelt Aaron. “Een vrouw die liever een man wil zijn, een
jonge man die tijdens zijn eerste verkering met een dame door experimenteren met zijn rubber-fetisj erachter komt meer voor mannen te voelen, en een gayman die zich steeds ongelukkiger voelt met zijn ‘saaie’ kantoorbaan. Hij trekt de stoute ‘sneakers’ aan en gaat voor zijn grote droom: een zangcarrière, welke samen met zijn fetisj voor sportkleding tot uiting komt.” De kantoorscene voor de clip werd opgenomen bij de lokale omroep.

Het nummer Flashback! werd geschreven door Romeo Samuel. Bekijk hier de videoclip. Meer informatie en de biografie van Aaron Dijsselbloem, alias AARON D., vind je op zijn website.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *