Waskracht Helmond gaat vanaf juni 2021 verder met een nieuwe voorstelling. Met hun zogenoemde ‘platte kar’ trekt Waskracht door alle Helmondse wijken. De voorstellingen zijn allemaal in de buitenlucht. De exacte locaties zijn nog niet bekend, want daar is de organisatie nog naar op zoek. We weten ze dat er ongeveer dertig voorstellingen gespeeld zullen worden.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Alexander Brutsaert

Hallo, ik ben Alexander Brutsaert en ik ben 19 jaar. Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar journalistiek in Tilburg. Ik ben blij dat ik de komende maanden stage mag lopen bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *