KonFetTi: nieuwe zangeres, nieuwe single, nieuw geluid

Het project KonFetTi is een initiatief van Helmondse zanger & entertainer Aaron Dijsselbloem en kent inmiddels een 10-jarig bestaan. Na 5 jaren vindt zangeres Leonie Wintjes het tijd voor nieuwe uitdagingen en maakt plek voor een nieuw gezicht binnen de groep: Fleur Janssen. Ook gaat KonFetTi een wat bredere koers varen: van kinderduo naar Nederlandstalig feestduo. Dit alles brengt ook een nieuwe single met zich mee

De in Lent woonachtige creatieve duizendpoot Fleur zingt, acteert en startte na haar opleiding fotografie als fotograaf haar eigen Studio Fleur Janssen. De combinatie tussen fotografie en muziek en theater maakt voor Fleur het creatieve cirkeltje rond.

Het project KonFetTi werd op 1 maart 2011 opgericht in samenwerking met management en boekingskantoor ITB Entertainment Groep en platenlabel Rood H!t Blauw. KonFetTi profileerde zich de eerste jaren voornamelijk als kinderact. Oorspronkelijke zangeres Kim Jansen vormde samen met Dijsselbloem de eerste 5 jaren KonFetTi en brachten 2 singles op de markt, ‘Konfetti Barst Los!’ En ’24-7-365′. Begin 2016 maakte Kim plaats voor zangeres Leonie Wintjes waarmee Aaron ook 5 jaren optrad. Met Leonie werden maar liefst 4 singles uitgebracht, ‘Ik Blaas Een Kusje’, ‘Zomer’, ‘Dans De Tralala’, en ‘Jij & Ik’. Nu anno 2021 is Leonie toe aan nieuwe uitdagingen en is onlangs het spreekwoordelijke stokje overgegeven aan Fleur.

Kinderduo en nieuwe single

Ook gaat KonFetTi een wat bredere koers varen: van kinderduo naar Nederlandstalig feestduo. Dit wil uiteraard niet zeggen dat de kinderen vergeten worden. “KonFetTi is voor iedereen”, roept Aaron enthousiast, “iedereen mag het leuk vinden, jong en oud, we gaan onze horizon verbreden en een breder publiek aanspreken. Waar een feestje is, is KonFetTi.”

Dit alles brengt natuurlijk ook een nieuwe single met zich mee: er is gekozen voor een cover van Bonnie St. Claire & Ron Brandsteder, ‘Dokter Bernhard’ – een van haar grootste klassiekers in een nieuw feestjasje – met heel veel KonFetTisaus eroverheen.
Het lied leent zich natuurlijk voor hilarische plannen voor een videoclip, met een vette knipoog. De single en clip worden medio januari 2022 verwacht.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *