Een kort nieuwsoverzicht is op Omroep Helmond TV te zien. Deze week in het nieuwsoverzicht onder andere aandacht voor het Mantelzorgcompliment. Dat kan worden aangevraagd bij LEVgroep

Een volwassen mantelzorger ontvangt een cadeaubon van 70 euro of een geldbedrag en voor de jeugd is er een giftcard voor Pathé van 40 euro.

Ook in het nieuws is de aandacht voor de vraag om nieuwe pleegouders in Helmond. Er wordt aandacht besteed aan de terugplaatsing van de historische gaslantaarn die voorheen bij het Obragas stond. Deze nu is teruggeplaatst in een elektrische uitvoering in het Burgemeester Geukerspark.

Bijzonder goed nieuws is er voor Omroep Helmond/ Ditisonzewijk. Er is door de commissie opinie en advies van de gemeente Helmond extra subsidie van 2 x 25.000 euro toegezegd. Het zal in de raad als hamerstuk worden ingebracht. De organisatie die in 2021 verder gaat onder de naam: DitisHelmond heeft dit geld extra nodig om de samenwerking 25.000 om de nieuwe lokale omroep te verbeteren en vorm te geven.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *