Nog 3 aanwinsten voor Helmond Sport

Helmond Sport heeft nog eens drie aanwinsten gepresenteerd. Aanvallers Eros Maddy en Dylan van Diepen en middenvelder Peter van Ooijen spelen alle drie in het GS Staalwerken Stadion dit seizoen.

Eros Maddy
De 21-jarige Woerdenaar speelde in de jeugd voor Sparta en Ajax, maar kwam sinds 2019 52 keer uit voor Jong FC Utrecht. Maddy speelde namens FC Utrecht ook een wedstrijd als invaller in de eredivisie en de KNVB Beker. De razendsnelle rechtsbuiten tekent een contract bij Helmond Sport voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar.

Dylan van Diepen
Pas 18 jaar en een echte Helmonder. Van Diepen begon ooit met voetballen bij Rood Wit’62 en maakte al kortstondig onderdeel uit van de jeugd bij Helmond Sport. Uiteindelijk belandde de rappe aanvaller bij Gemert, waar hij vorig seizoen als jeugdspeler doorbrak en met zijn snelle dribbels al snel één van de smaakmakers in de derde divisie zondag werd. In zijn woonplaats krijgt Van Diepen met een contract voor twee jaar de kans om zich te bewijzen bij de profs.

Peter van Ooijen
Geen onbekende naam in de Nederlandse voetbalwereld. De 30-jarige Van Ooijen vergaarde als jonge speler al enige bekendheid als jeugdspeler van PSV. Daar redde de middenvelder het uiteindelijk niet, maar speelde wel zes seizoenen op rij in de eredivisie. Hij kwam tot 124 duels op het hoogste niveau voor Go Ahead Eagles, Heracles Almelo en VVV Venlo. Na een mislukt avontuur in Duitsland bij KFC Uerdingen werd Van Ooijen vorig kampioen van de Keuken Kampioen Divisie met FC Emmen. Bij Helmond Sport tekent de centrale middenvelder een contract voor twee seizoenen.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dave Kornuijt

Dave Kornuijt redacteur bij DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.