Nog één week tot Minor

Op vrijdag 20 mei gaat het dak van Wijkhuis De Geseldonk er weer af tijdens de nieuwe editie van Minor. Middelbare scholieren in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar zijn dan weer welkom om feest te vieren.

Tijdens Minor zijn er verschillende DJ’s. Jordy Wijn opent het feest en warmt de zaal vast goed op. Vervolgens neemt The Fissa Squad plaats achter de DJ booth en draait een mix van zowel hits als meezingers. The Underdogs, die pasgeleden de plaat “Zonder Rem” hebben opgenomen met Hek van de Dam (die vorige keer bij Minor was), zullen er voor zorgen dat niemand stilstaat. Tenslotte sluit QUINdrx het feest knallend af.

Bestel gemakkelijk een ticket voor 4 euro (exclusief servicekosten) via www.minorhelmond.nl.
Een consumptiebon kost 1 euro bij Minor, en de (verplichte) garderobe is gratis.

Minor begint om 19.30 uur en duurt tot 00.00 uur. Om 20.30 uur sluiten de deuren, dus op tijd binnen zijn.

Voor meer informatie, check Facebook/Instagram/Tiktok (@minorhelmond) of bezoek de website www.minorhelmond.nl. Hier staat ook het reglement

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Minor

Minorfeesten zijn te gekke frisfeesten speciaal voor middelbare scholieren van 12 tot en met 17 jaar. Op die leeftijd mag je nog niet op stap, maar dat wil niet zeggen dat je niet uit je dak kan gaan! Tijdens deze feesten zal er natuurlijk geen alcohol geschonken worden, maar frisdranken en overheerlijke snacks zijn verkrijgbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *