Nominaties voor Helder Helmond Award

Helder Helmond nodigt Helmonders uit om kandidaten aan te dragen voor de jaarlijkse Helder Helmond Award.

“Het is weer die tijd van het jaar om uit te blinken en waardering te tonen voor degenen die Helmond echt speciaal maken”, aldus Helder Helmond. Daarom nodigt de partij Helmonders uit om genomineerden aan te dragen voor de Helder Helmond Award. Wie verdient het volgens jou om in het zonnetje te worden gezet voor zijn of haar buitengewone bijdrage aan de Helmondse gemeenschap? Laat Helder Helmond weten wie volgens jou deze erkenning verdient en waarom.

Aanmelden

Je kunt jouw kandidaat kenbaar maken via de website van Helder Helmond. Of mail naar secretariaat@helderhelmond.nl. Het kost gemiddeld 30 seconden om hieraan deel te nemen. Geef in je bericht de naam aan van degene die je voor wilt dragen. Licht tegelijk toe wat deze persoon heeft gedaan voor de stad en cultuur van de stad. Let wel: het gaat om één persoon, dus je mag geen club of vereniging voordragen.

Je kunt je kandidaat nog doorgeven tot en met 7 januari. Met jouw input gaat het bestuur van Helder Helmond aan de slag om daarna De Helder Helmond Award 2023 uit te kunnen reiken.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *