Noodkreet van Kindervakantieweek Mierlo-Hout

De toekomst van de Kindervakantieweek in Mierlo-Hout is in gevaar. Het kan zomaar zijn dat de Kindervakantieweek van 2022 de laatste gaat zijn. Van het huidige bestuur zijn er diverse bestuursleden die na vele jaren, soms 15, 20 of zelfs 30 jaar het stokje willen overdragen aan de nieuwe jongere energieke generatie. Maar er zijn te weinig nieuwe bestuursleden die zich willen inzetten voor dit jaarlijkse evenement voor de schooljeugd in Mierlo-Hout. Reden om de alarmbellen te laten luiden en een noodkreet te laten uitgaan: “Wie wil het bestuur van de Kindervakantieweek helpen met de organisatie van dit schitterende evenement?”

Er komen op deze oproep verbaasde reacties. Het kinderevenement loopt al jaren erg goed en vele Mierlo-Houtse kinderen nemen deel aan de vakantieweek. En toch is het waar: als er geen nieuwe bestuursleden komen, dan zal er volgend jaar geen Kindervakantieweek meer kunnen worden georganiseerd. Er zijn door het bestuur enkele redenen opgegeven waarom nieuwe bestuursleden zich zouden moeten melden: in deze taak kun je gebruik maken van je kwaliteiten, er is veel gezelligheid te beleven met medeorganisatoren, je kunt je nuttig maken voor de Mierlo-Houtse gemeenschap en bovenal heel veel kindjes gelukkig maken.

Daarom deze noodkreet van het huidige bestuur: meld je aan voor de vrijkomende functies zodat 2022 niet het laatste jaar is waarin de Kindervakantieweek wordt georganiseerd. Zij zoeken nog:

  • Voorzitter
  • Secretaris
  • Leeftijdscoördinatoren (Onderbouw en Bovenbouw)
  • Supporters, voor ondersteuning welke wij mogen/kunnen benaderen voor het mede bedenken/uitwerken van de week.

Wanneer je gaat deelnemen aan deze gezellig club dan kun je het volgende tegemoetzien:

  • Een warme club mensen die je graag zien komen
  • De mogelijkheid om je talenten te ontwikkelen
  • Een open en enthousiaste sfeer

Wil je meer informatie: neem dan contact op met John van de Vossenberg 06-55858626 (voorzitter). Of mail naar secretariaat@werkgroepjeugdmierlohout.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Anja Donkers - Redactie

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.