Omroep Helmond verzorgt gedurende meer dan 35 jaar radio- en televisie-uitzendingen. De laatste jaren vanuit de Cacaofabriek.
Vanwege de samenwerking met Ditisonzewijk, dat gevestigd is in het LEVgebouw, wordt de studio binnenkort verplaatst naar het LEVgebouw. Op deze manier zal de samenwerking beter verlopen en zijn er kortere lijntjes.

Er zijn grootse plannen voor nieuwe programmeringen, die de luisteraars meer aanspreken en waarbij zeker ook de jeugd een kans krijgt in het presenteren van (nieuwe) programma’s.
Maar ook vertrouwde programma’s komen terug zoals Helmond-info. Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een mooie nieuwe indeling met voor elk wat wils.

Verouderde en defecte apparatuur

Echter het blijkt dat de apparatuur niet meer voldoet aan de huidige eisen van digitaal radio maken. De apparaten werken niet of niet goed meer. Er gaat steeds meer stuk en dat is tijdens de uitzendingen natuurlijk erg vervelend. Ook de kwaliteit van de uitzendingen hebben daar erg onder te lijden. Als we dan toch de studio gaan verhuizen zouden we ook graag de apparatuur aan de tijd willen aanpassen, maar daar ontbreken de middelen voor.
Omroep Helmond is zelf natuurlijk druk bezig om fondsen te werven en donateurs of sponsors te zoeken en u kunt hierbij helpen!
Omroep Helmond vraagt steun aan de inwoners: kunt u een klein bedrag missen: vele giften maken een groot bedrag.
Ook bedrijven zijn van harte welkom om te sponsoren, elke bijdrage is welkom.
Help Omroep Helmond aan een moderne betrouwbare studio en zij gaan in de toekomst hun uiterste best doen een volwaardige programmering te bieden.

Deel ons bericht en heb je vragen mail dan naar redactie@omroephelmond.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Avatar
    ronald, heymering Reply

    hoi, ik woon al sinds 1975 in noorweegen, maar komt uit helmond, heb bij V&D gewerkt en bijd clubcastel discoteque, wat is er gebeurt det hele pand is verdwenen van club castel
    met groeten uit noorwegen,ik wens julie alemaal veel succes in het niewe gebouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *