12 mei: Nieuw regionaal inspiratie-event voor het Brabantse bedrijfsleven

PromZ.live Zuid beleeft op 12 mei haar première in Autotron Rosmalen. Het is het eerste regionale inspiratie-event voor sales en marketing van PromZ Magazine.

PromZ.live Zuid is de ideale gelegenheid voor marketeers, inkopers, HR-medewerkers, directiesecretaresses en directeur-eigenaren om hun sales-, marketing- en personeelscampagnes een boost te geven. Of het nu gaat om klantenwerving en binding (zonder korting te geven) of interne marketing om medewerkers te motiveren en te binden.

Naast een beursvloer met 120 exposanten vindt de bezoeker een aantal inspiratie-zones. In de PitchPlaats maken bezoekers kennis met recente, opvallende marketingcampagnes. De MuZeumnacht is een reis terug in de tijd, met nationaal bekende promotionele producten. De GadgetZone toont de producten die meedingen naar de PromZ Promotional Product of the Year award. Daarnaast hebben diverse exposanten speciale beursacties.

In samenwerking met Regio Business is er een Masterclass door Jos Burgers met aansluitend de BOB businessborrel.

PromZ.live Zuid is open op 12 mei van 10:00 tot 20:00 uur in Autotron, Rosmalen. Het inspiratie-event is gratis te bezoeken voor opdrachtgevers. Meer informatie vindt u op www.promz.live.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"