3 Great Taste Awards voor De Beste Drop Ooit
Kijk nou wat gaaf: Klepper&Klepper wint 3 Great Taste Awards!
De smaken volzoet, honing en mildzout zijn erkend door de juryleden van de Great Taste Awards (UK) voor hun uitzonderlijke smaak en ongeëvenaarde smaakprofielen.
En wees nu eerlijk, dat is toch ook zo? De honingdrop lekker zacht, de zoete drop niet te zoet en de zoute drop precies goed. Ok ze zijn beetje aan de grote kant,maar daar heb ik een oplossing voor: ik knip (of snij) ze gewoon doormidden. Zo heb ik er dubbel lang plezier van.
De drop is gluten- en gelatinevrij. Daardoor zijn de zoete en zoute drop vegan. Net als de laurier en de pittig zout variant.
Het Beste Zakje Ooit bestaat uit FSC papier en de binnenzak is gemaakt van plastic op cellulosebasis. Volledig composteerbaar.
En dat kun je gewoon hier in Helmond kopen! Bij ons in de winkel. Aan de Markt in het centrum van Helmond (Tiendas Diferentes, Markt 45a in het zijstraatje bij de kubuswoningen)
Super trots om De Beste Drop Ooit in onze winkel te mogen verkopen.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Tiendas Diferentes

De producten in het assortiment van Tiendas Diferentes zijn uniek, bijzonder & origineel. FairTrade | Duurzaam | ZeroWaste | Vegan | Biologisch | Handgemaakt