4 leuke activiteiten voor een bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is een uitstekende gelegenheid om de banden tussen collega’s te versterken en om het werk even achter je te laten. Er zijn tal van activiteiten die je kunt organiseren voor een bedrijfsuitje. Hieronder vind je een aantal suggesties voor leuke activiteiten.

Ga naar een restaurant

Een etentje is een klassieke keuze voor een bedrijfsuitje. Het is een gezellige manier om elkaar beter te leren kennen en om samen te genieten van lekker eten en drinken. Er zijn tal van restaurants waar je kunt genieten van een heerlijk diner. Kies bijvoorbeeld voor een chique restaurant met een uitgebreide kaart of ga voor een gezellig eetcafé waar je kunt genieten van typisch Nederlandse gerechten. Bij het organiseren van een etentje is het belangrijk om rekening te houden met de dieetwensen van je collega’s. Zo zijn er steeds meer mensen die kiezen voor een vegetarisch of veganistisch dieet. Zorg er dus voor dat er voldoende keuze is voor iedereen.

Doe iets avontuurlijks

Als je op zoek bent naar een avontuurlijk bedrijfsuitje, dan is een zeilvakantie met schipper een goede optie. Een zeilvakantie biedt de perfecte combinatie van avontuur en ontspanning. Samen met je collega’s zeil je over de Nederlandse wateren, een voorbeeld hiervan is een zeilvakantie IJsselmeer. Je kunt kiezen voor een zeiltocht van een dag, maar ook voor een meerdaagse zeilvakantie. Een zeilvakantie is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Je leert namelijk samenwerken en communiceren met je collega’s om het schip in de juiste richting te sturen. Daarnaast is het een goede manier om even helemaal tot rust te komen en je hoofd leeg te maken.

Organiseer een spelletjesmiddag

Als je op zoek bent naar een gezellige en ontspannen activiteit voor je bedrijfsuitje, dan is een spelletjesmiddag een goede optie. Organiseer bijvoorbeeld een spelletjesmiddag in een gezellig café of in de kantine. Je kunt kiezen voor klassieke bordspellen zoals Monopoly en Scrabble. Het is ook leuk om actieve spellen te spelen met de hele groep. Je zult elkaar op een hele andere manier leren kennen! Natuurlijk kun je aansluitend lekker samen eten of heerlijk gaan borrelen.

Boek een teambuilding activiteit

Als je op zoek bent naar een actief bedrijfsuitje waarbij je werkt aan de teambuilding, dan zijn er tal van mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een teambuilding activiteit zoals een survivaltocht of een GPS-tocht. Tijdens zo’n activiteit werk je samen om opdrachten te voltooien en obstakels te overwinnen. Een teambuilding activiteit is niet alleen leuk, maar ook nuttig. Je leert namelijk beter samenwerken en communiceren binnen het team. Daarnaast leer je omgaan met uitdagingen en stressvolle situaties, wat ook van pas kan komen op de werkvloer.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"