4 redenen om je pakketten te versturen via ParcelParcel

Denk je aan het versturen van een pakket, dan denk je aan de bekendste vervoerders om die klus voor je te klaren. Dat is logisch, maar het betekent niet dat je per se direct bij een van die bedrijven hoeft aan te kloppen om je verzending te regelen. We bespreken vier goede redenen om je pakket versturen te regelen via de dienst ParcelParcel.

Bekende vervoerders

Wanneer je je verzending regelt via ParcelParcel, maak je gewoon gebruik van de diensten van één van de grote, bekende vervoerders, zoals DHL, FedEx, DPD en TNT. ParcelParcel zelf is een tussenpersoon die verzendingen inboekt bij een van deze vervoerders. Je gaat dus niet in zee met een onbekende vervoerder, maar kunt gewoon vertrouwen op de ervaring van gerenommeerde vervoerders.

Besparen op de verzendkosten

Misschien we de beste reden om je verzending te regelen via ParcelParcel in plaats van direct bij een van de eerdergenoemde vervoerders, is dat de kosten voor een pakket versturen via ParcelParcel een stuk lager kunnen uitvallen. ParcelParcel koopt namelijk groot ruimte in bij de vervoerders, waardoor men kwantumkorting krijgt. Daar kun jij als klant van profiteren. Het kan tot wel 70 procent op de verzendkosten schelen.

Uitstekende klantenservice

Knap jij af de klantenservice van bezorgdiensten omdat ze eigenlijk zelden wat voor je willen of kunnen betekenen? Als klant van ParcelParcel hoef je niet zelf de strijd aan te gaan met de klantenservice van een vervoersdienst om je vraag beantwoord te krijgen of je probleem op te lossen. Het supportteam van ParcelParcel staat klaar voor je om dit voor je te doen. Dat is een belangrijke reden dat ParcelParcel zo goed scoort op reviewsites zoals TrustPilot.

4 redenen om je pakketten te versturen via ParcelParcel

Hulp met douaneformulier

Met ParcelParcel kun je verzendingen naar binnen- en buitenland inboeken. Wil je een pakket verzenden naar een bestemming buiten de Europese Unie? Dan moet daar een officieel douaneformulier bij met de specificaties van het pakket, zoals de waarde van de inhoud en het gewicht van het pakket. Bij ParcelParcel vul je deze gegevens in tijdens het inboeken van je verzending en wordt op basis daarvan automatisch een Engelstalig douaneformulier gegenereerd voor je.

Vier goede redenen dus om ParcelParcel eens uit te proberen. De combinatie van goede service, lage prijzen en de diensten van gerenommeerde vervoerders maken het immers wel erg interessant. ParcelParcel kan zowel gebruikt worden voor het versturen van kleine pakketten als voor grote pakketten.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"