Al het ijs half geld!

KOM DAT ZIEN KOM DAT ZIEN, zondag 2 oktober al het ijs half geld!

We sluiten op 2 oktober het zomerseizoen af met een knaller.

Nog een paar dagen (10 om precies te zijn) en dan gaan wij even heerlijk genieten van een korte vakantie zodat we op 19 oktober weer helemaal opgeladen en fris zijn voor het wintercircus. Want dat wordt een feestje met wafels, chocolademelk en een speciaal winters koffie drankje uit Italië, natuurlijk hebben we voor de echt ijsfan ook nog ijs en we gaan aan de slag met heerlijke ijstaarten.

Tot aan de Kerst kun je iedere woensdag t/m zaterdag bij ons terecht van 13 uur tot einde middag. En op zondag openen we de deuren al om 11 uur voor je.

#lekkerijseten #stiphout #lekkerijsjes #ijsjestijd #helmond #lekkerijs #wintercircus #ijsjes #ijssalon #ijseten #vakantievieren #smaak

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Ijssalon Il Circo

Kom binnen en laat je verrassen Heb jij ook zo’n zin in heerlijk schepijs in je favoriete smaken? Of in een geurende espresso van Belloni koffiebonen? Op een gezellige plek, waar de geur van vers gebakken appeltaart uit eigen keuken je verleidt? Of waar je even tot rust komt bij een kop verse muntthee? Welke reden je ook hebt, in IJssalon Il Circo heten we je van harte welkom.