Opening burgerme Helmond

Dennis Hendriks is de franchisenemer die onze 26ste burgerme vestiging gaat openen in Helmond. Een paar jaar geleden heeft Dennis de overstap gemaakt naar de fooddelivery branche en dat is hem erg goed bevallen. Hij heeft de afgelopen jaren gezien hoe mooi het is om mensen van eten te voorzien!

De slogan van burgerme is “Fresh made, fast delivered” en dat is ook precies wat Dennis van plan is ; “Wij bezorgen onze bestellingen altijd binnen 45 minuten bij de klanten thuis. En warm! Lukt dat niet, dan krijgen de klanten een kortingsvoucher van 2 euro voor de volgende bestelling.” Maar waarom zouden klanten bij burgerme moeten bestellen? Dennis vertelt het: “Iedereen heeft zijn eigen smaak daarom kunnen klanten bij ons zelf hun burger samenstellen. Zo kan je kiezen voor een sappige 100% rundvlees burger maar ook voor onze “Meatless Pleasure”. Er is dus voor ieder wat wils.”

De kwaliteit van burgerme zit niet alleen in de verse ingrediënten, maar in het hele concept. “Wij bezorgen niet met de standaard bezorgtassen, maar met speciale inductietassen. Die blijven tot wel een uur lang op dezelfde temperatuur van binnen, daardoor komt jouw bestelling altijd warm aan. De koele producten niet natuurlijk. Die houden we lekker koud.”

Onze nieuwe burgerme vestiging is te vinden aan Markt 41 in Helmond. Om de inwoners van Helmond kennis te laten maken met burgerme hebben wij een leuke openingsactie voor hun. Je ontvangt namelijk een gratis burger bij je bestelling! Hoe? Ga naar burgerme.nl, vul je postcode in en vul daarna bij coupon de actiecode in: 7855 . De actiecode is geldig tot en met 19 december!

Opening burgerme Helmond

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00