De nieuwste keukentrends: wat zijn de must-haves van dit seizoen?

Op het gebied van keukens zijn er ieder jaar weer een aantal opmerkelijke trends. Ze zijn rijkelijk vertegenwoordigd in programma’s op tv, in fysieke winkels en als je voor de nodige dosis keuken inspiratie op het internet gaat zoeken. En staat er op een redelijk korte termijn een renovatie of een verbouwing van je eigen keuken op de planning? Dan ben je vast en zeker reuze benieuwd naar de meest actuele trends. We hebben ze voor je op een rijtje gezet in dit artikel.

Keukens met een blad van marmer

Op het moment dat je inspiratie op het internet of in een fysieke winkel gaat opdoen, dan valt het je vast en zeker al erg snel op dat het materiaal marmer veel is terug te zien. En dat is ook helemaal niet zo gek, want dit type materiaal is één van de grootste trends van dit moment. Kies je graag voor dit patroon op het aanrechtblad, maar ben je toch op zoek naar een meer onderhoudsvriendelijk materiaal? In dat geval kun je ook altijd nog kiezen voor een blad van composiet. Hierdoor kunnen producten zoals rode wijn en citroen niet in het blad trekken.

Zachte kleuren zoals wit en beige

En sta je op het punt om de kleur van de kasten van de keuken te bepalen? Dan kom je er al snel achter dat daar ook erg veel in mogelijk is. Kleuren zoals beige en wit zijn dit jaar erg geliefd voor de keuken. Het zorgt namelijk voor een erg rustig totaalplaatje en de keuken is daardoor een mooie basis voor het uitzoeken van gezellige accessoires.

Maatwerk, zodat je zeker bent van het design van je dromen 

Wil je er maar al te graag zeker van zijn dat het ontwerp van de keuken tot aan de centimeter nauwkeurig klopt in de ruimte? Dan is het zeker geen verkeerd idee om eens een keer alle opties te bekijken op het gebied van maatwerk. Een expert op het gebied van keukens helpt je daar maar al te graag verder mee en kan zelfs het design helemaal voor je intekenen. Kies bijvoorbeeld voor één van de goedkope keukens van KeukenConcurrent en verzeker jezelf van deze hoogwaardige kwaliteit. Dankzij het erg brede aanbod waar je uit kunt kiezen, is er voor ieder altijd wel wat wils. Heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor het ontwerp van de keuken?

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"