Drie buiten-Europa bestemmingen voor een vakantie met de kids!

Het plannen van een familievakantie is een leuke maar ontzettend ingewikkelde klus. Terwijl je je reisroute uitstippelt, is de bestemming natuurlijk van groot belang. Zijn jullie dit jaar van plan het verder van huis te zoeken en de intercontinentale grenzen op te zoeken? We geven je graag een inkijkje in waanzinnige bestemmingen, die samen met de kinderen ontzettend goed te doen zijn. Denk hierbij aan betoverende attracties in Amerika, tot de landschappen van Zuid-Afrika en de pacht van Vietnam in combi met Indonesië. Elk van deze bestemmingen biedt een kans voor een unieke vakantie om onvergetelijke herinneringen te maken. Benieuwd wat deze bestemmingen voor jou kunnen betekenen? Lees dan lekker mee! 

Betoverend Florida

Wanneer het aankomt op opwindende bestemmingen voor een onvergetelijke familievakantie, is Florida in de Verenigde Staten een topfavo! Met haar zonnige klimaat, vele attracties en waanzinnige standen, heeft Florida voor ieder familielid iets te bieden. In de ‘sunshine state’ kunnen gezinnen hun hart ophalen in de magische wereld van Orlando. Disney World en Universal Studios nemen je mee naar een betoverende wereld en daarnaast kunnen natuurliefhebbers hun ogen uitkijken bij de nationale parken! Florida met kinderen wordt een tocht om nooit meer te vergeten! 

Familievakantie in betoverend Zuid-Afrika

Zijn jullie als familie op zoek naar een mix van adembenemende landschappen, wilde dieren en culturele ontdekkingen? Dan is een familiereis Zuid-Afrika de ideale uitvalsbasis! Kaapstad betovert met zijn iconische Tafelberg en prachtige stranden, het nationale Kruger Park biedt dan weer mogelijkheid tot het spotten van de o zo bekende big five (en dan hopen dat het lukt…!). Vergeet deze reis niet om een duik te nemen in de rijke geschiedenis van het land door het Apartheid Museum in Johannesburg! 

Oosterse betovering

Zouden jullie graag een exotische ervaring rijker worden? Dan is een combinatie van Vietnam en Indonesië een perfecte rondreis. Begin in Vietnam, waar de bruisende straten van Hanoi en de schilderachtige schoonheid van Halong bay op het menu kunnen staan. Ga door de historische oude stad Hoi An met de leukste lantaarns die je ooit gaat zien. Een boottocht over de Mekong Delta biedt een unieke kijk op het dagelijkse leven langs de rivier! 

Stap vervolgens in de gave rijstvelden en betoverende wereld van Indonesië, waar Bali en haar charme op jullie wachten. Voor waterratten is Indonesië een schot in de roos; leer de kinderen surfen en ontken het meest heldere blauwe water rondom de Gili eilanden. Verder is het natuurlijk zaak om je te laten onderdompelen in de mooie Balinese tradities en tempels!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Jason Gerritsen

DitisHelmond medewerker: video-journalist - IT ondersteuning Gepassioneerd, enthousiast, gedreven.