FairTrade & Global Goals markt 2021
Zoals het er nu naar uit gaat zien kunnen we eind oktober weer een FairTrade & Global Goals markt (FTGG) organiseren. En dat doen we dan weer samen met de Bluesroute Helmond die dat zelfde weekend plaats vindt. De organisatie van de Blues Route gaat er voor zorgen dat er weer passende bands op de markt zullen optreden.
We gaan een dubbele markt organiseren. Een markt met kramen in het centrum van Helmond op ?????? ?? ??????? en een digitale markt gedurende de Nationale FairTrade week die in hetzelfde weekend start.
De digitale versie van de FTGG is vorig jaar goed bevallen, we hebben daarmee ruim 5000 mensen bereikt en het is een mooie aanvulling op de markt met kramen.
Je kunt aan beide versies deelnemen, maar je kunt ook kiezen voor 1 van de 2.
Verdere details moeten we nog uitwerken, maar we willen je alvast vragen je agenda vrij te houden als je wil deelnemen aan de FTGG dit jaar. Je mag je uiteraard nu al aanmelden voor de markt.
Mocht je nog potentiële deelnemers weten voor onze markt (dat kan ook jouw organisatie/initiatief zijn)  dan houden wij ons uiteraard aanbevolen. Voorwaarde is dat ze uit Helmond of omgeving komen en bijdragen aan de Global Goals en/of FairTrade of duurzame producten verkopen/maken

Aanmelden voor de markt kan via het volgende mailadres:  markt@ftgg.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Tiendas Diferentes

Diferentes is anders en uniek. We verkopen trendy en hippe Fair Trade en duurzame artikelen, maar ook handgemaakte, gerecyclede en biologische producten. Van zeep tot soep en van herbruikbare wattenschijfjes tot thee