Het gebruik van TENA incontinentiemateriaal en waar je op moet letten

TENA incontinentieverbanden zijn een baanbrekend artikel dat mensen met blaascontrole problemen helpt het leven optimaal te beleven. Door geavanceerde technologie te combineren met het meeste comfort en geheimhouding zijn ze de ideale oplossing voor urine-incontinentie problemen. Ze bieden een ruime keuze aan maten en absorptieniveaus die passen bij elke levensstijl en zijn ontworpen om onopvallend onder kleding te worden gedragen voor maximaal comfort en gemak. De TENA incontinentiemateriaal zijn ook speciaal ontworpen om het risico van huidontsteking of besmetting te verminderen, waardoor ze een betrouwbare en krachtige keuze zijn voor mensen met een gevoelige huid. Met hun ingenieuze eigenschappen zijn de incontinentieverbanden van TENA de beste keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en succesvolle oplossing voor incontinentie.

Tips om de effectiviteit van TENA incontinentieverbanden te optimaliseren

  •       Reinig en droog je huid voordat je het TENA incontinentieverband gebruikt.
  •       Vervang je TENA incontinentieverband zodra het vuil is, zelfs als er slechts een lichte vlek op zit. Als een TENA incontinentieverband eenmaal vuil is, beschermt het je huid minder goed tegen schadelijke bacteriën en ziektekiemen.
  •       Volg altijd de instructies van de fabrikant voor het juiste gebruik en onderhoud van je incontinentieverband.
  •       Was je incontinentieverband na gebruik grondig voordat je het opnieuw gebruikt.

De voordelen

TENA incontinentieverbanden zijn ongelooflijk zacht en ademend en zacht voor de huid. De zacht aanvoelende afwerking voelt aangenaam aan en het elastische ontwerp biedt optimaal comfort en discretie.

De incontinentieverbanden zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk en onopvallend in je ondergoed passen. De rekbare constructie zorgt voor een goede pasvorm en verbergt elk spoor van urineverlies. TENA incontinentieverbanden bieden langdurige bescherming tegen urineverlies en zijn samengesteld om geurtjes tegen te gaan en vocht vast te houden. Het absorberende materiaal vangt vloeistoffen op en houdt ze vast om morsen tegen te gaan, terwijl de lekvrije kern geurtjes tegenhoudt voor extra privacy. Voor meer informatie ga je naar https://www.hulpmiddelonline.nl/ en bekijk de verdere voordelen.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"