Ibiza markt, start van een unieke samenwerking
Op 𝟮𝟳 𝗲𝗻 𝟮𝟴 𝗺𝗲𝗶 zijn we (Tiendas Diferentes) aanwezig op de Ibiza markt in het burgemeester Geukerspark in Helmond. Een super leuk 2 daags festival met 2 podia’s , Dj’s en Livemuziek , Foodtrucks, (Cocktail) bar, activiteiten voor kinderen, workshops  en 80 kramen van diverse ondernemers uit Helmond en ver daar buiten.
De Ibiza markt is gelijk ook het startsein voor een unieke samenwerking. Op de markt delen we onze kraam met Aluwavu van collega Maartje Vos.
Aluwavu is een nieuw winkel concept met rust en bezinning als overkoepelend thema. Denk daarbij aan edelstenen, geurolie, wierook, zoutlampen, duurzame sieraden, smudges en Palo Santo hout.
Compleet buiten onze comfort zone, maar soms moet je even buiten je eigen gebaande paden treden.
Zeker als je weet dat Maartje vanaf september een eigen winkel zal openen direct naast onze winkel. Ze wordt dus onze buurvrouw en we willen haar helpen met de eerste stappen om bekendheid te krijgen in Helmond.
Daarom zijn haar producten na de Ibiza markt ook tijdelijk in onze winkel te vinden. In ieder geval tot het moment dat Maartje haar eigen winkel/praktijk opent.
Kom jij kennis maken met Maartje tijdens de Ibiza markt?
Je kunt nu al haar website bezoeken: http://aluwavu.nl waar je nog veel meer informatie vindt over Maartje en haar winkel concept.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Tiendas Diferentes

De producten in het assortiment van Tiendas Diferentes zijn uniek, bijzonder & origineel. FairTrade | Duurzaam | ZeroWaste | Vegan | Biologisch | Handgemaakt