Krijgt jouw cv wel op tijd zijn onderhoudsbeurt? 

In tijden waarin veel mensen op hun financiën moeten letten, is het niet vreemd dat onderhoudsbeurten uitgesteld worden. Het lijkt weliswaar alsof je dan geld bespaart, maar je dreigt wel grote risico’s te lopen. Dit geldt zeker voor je cv-ketel. Deze ketel zorgt er niet alleen voor dat jij in een fijne temperatuur in je huis kunt zitten, maar zorgt er ook voor dat je woning niet wordt aangetast door vocht en schimmels. De onderhoudsbeurt van je cv-ketel is daarom van groot belang. Wil jij weten hoe jij kunt zorgen dat jouw ketel altijd in piekfijne staat blijft zonder dat jij daar veel geld aan kwijt bent? Wij laten het je zien!

Geen omkijken meer naar het onderhoud

Je cv-ketel goed onderhouden is de manier om te zorgen dat je niet voor grote, onverwachte kostenposten komt te staan. Vandaar dat het interessant is om eens te kijken of je je cv-onderhoud met Univé kunt regelen. Wij horen je denken: hoe dan? Deze verzekeraar biedt verzekeringen aan waarmee jij er zeker van kunt zijn dat je cv-ketel het onderhoud krijgt dat hij nodig heeft, zonder dat jij daar veel voor hoeft te betalen. Voor een luttel bedrag per maand kun jij jezelf heel veel ellende en onkosten besparen. Bekijk daarom deze verzekering even op de site van Univé om te zien hoe je deze polis afsluit.

Wat mag je verwachten?

Heb je de verzekering eenmaal afgesloten, dan zal een monteur gelijk contact met je opnemen. Je ketel moet namelijk in een basisconditie gebracht worden. Deze kosten zijn voor jouw rekening. Is dit eenmaal klaar, dan begint het onderhoudscontract cv-ketel. De monteur neemt dan op tijd contact met jou op wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Hij zal dan de ketel goed controleren, de lucht uit je verwarmingsbuizen halen en andere gebreken opsporen. Mocht blijken dat echt groot onderhoud nodig is, dan zal hij een offerte voor je opmaken omdat niet alles door je verzekering gedekt wordt. Waar je zeker van kunt zijn, is dat je met deze verzekering altijd goed op de hoogte bent van de staat van je cv-ketel waardoor je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Niemand wil tenslotte in de kou zitten of ineens een forse investering moeten doen.

Maak het jezelf gemakkelijk

Mocht het uitbesteden van onderhoud aan jouw woning jou bevallen, dan kun je ook de overige opties van Univé even bekijken. Je kunt bijvoorbeeld ook het schoorsteenvegen uitbesteden, of wat dacht je ervan om nooit meer je dakgoten zelf te hoeven leeg schrobben? Je kunt het allemaal overlaten aan Univé voor een maandbedrag waar je niet wakker van hoeft te liggen. Bekijk de mogelijkheden op de site en sluit deze handige verzekeringen vandaag nog af.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00