Met deze 4 hacks besparen leerlingen in Helmond veel geld

Studeren in Nederland wordt langzaam maar zeker steeds duurder, en dit geldt helaas ook wanneer je in Helmond aan het leren bent. Daarom is het slim om te kijken naar de opties die je hebt om toch nog geld te besparen, terwijl je ook nog steeds van het leven als student kan genieten. In deze blog vind je 4 verschillende hacks die je veel geld zullen besparen als student in Helmond.

Online opleidingen volgen

De eerste manier om veel geld te besparen als student in Helmond is door online opleidingen te volgen. Online opleidingen zoals online it opleidingen hebben als groot voordeel dat ze vaak een stuk minder kosten. Dit komt doordat ze geen klaslokalen moeten huren. Daarnaast hoef je ook niet ergens naartoe te reizen wanneer je een online opleiding volgt. Hierdoor ben je dus ook geen reiskosten meer kwijt. Je slaat meerdere vliegen in één klap door voor opleidingen te kiezen die je volledig online kan volgen, dus kijk hier zeker naar als studeren op voorhand te duur voor je lijkt te zijn in Helmond.

In de daluren les hebben

Een andere manier om geld te besparen voor studenten in Helmond is door in de daluren les te hebben. Veel mensen weten niet dat er speciale tarieven gelden wanneer je tijdens de daluren reist naar je opleiding. Dit heeft er mee te maken dat het openbaar vervoer op die momenten minder druk is en men probeert om de drukte met dit soort tarieven beter te spreiden. Je kunt hier dus veel geld mee besparen als je bereid bent om wat later op de dag te studeren of les te volgen.

Thuis blijven wonen

Verder kunnen studenten veel geld besparen door thuis te blijven wonen tijdens hun studie. Veel studenten zien het als een uitdaging om naar een nieuwe stad of buurt te verhuizen, maar de kosten die hieraan verbonden zijn kunnen aanzienlijk zijn. Als je thuis blijft wonen, ontzeg je jezelf niet het plezier van een verandering van omgeving. Je kan gewoon de stad in gaan en genieten van al het leuks dat er te doen is, zonder veel geld uit te geven aan huur.

Daghappen en happy hours

Tot slot kunnen studenten veel geld besparen door gebruik te maken van daghappen en happy hours. In veel restaurants, bars en cafés in Helmond zijn er speciale promoties die gericht zijn op studenten. Door hier gebruik van te maken kan je genieten van lekker eten en drinken, zonder al je spaargeld erdoorheen te jagen. Daarnaast zijn er ook diverse kortingen die je kan gebruiken op bepaalde dagdelen of tijden. Door hier slim gebruik van te maken, kan je al snel wat euro’s besparen!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00