Ondernemen in Helmond: waarom naambadges met logo belangrijk zijn voor herkenbaarheid

Ben jij een ondernemer in Helmond en vraag jij jezelf af hoe je kunt investeren in herkenbaarheid? Dan kun je eens denken aan naambadges met een logo. Het dragen van een naambadge is namelijk hét middel om herkenbaar te worden en te zijn. Waarom naambadges met logo ideaal zijn, vertellen we je hieronder.

1. Een logo blijft beter in het geheugen zitten

Een logo hoort nou eenmaal bij jouw onderneming. Een logo vertelt waar je voor staat en wat je wil uitstralen. Het is daarom zeker niet overbodig om een naambadge te dragen met daarop het logo. Zo kunnen mensen niet alleen lezen hoe je heet, maar ook direct zien waar je werkzaam voor bent. Bovendien blijft een naambadge met logo beter in het geheugen hangen dan wanneer je alleen maar kiest voor een naambadge met enkel je naam erop. Wanneer mensen vaker het logo gaan zien denken ze: hé, dat logo ken ik van dat ene moment.

2. Wekt vertrouwen op

Wanneer je een naambadge draagt met een logo, herkennen mensen wellicht dit logo. Hoe vaker mensen op een positieve manier in aanmerking komen met dit logo, zal dit op den duur vertrouwen opwekken. Laat het logo daarom samen met jouw naam zeker op de naambadge terugkomen. Zo kunnen mensen jou niet alleen op een laagdrempelige manier aanspreken, het zorgt ook voor een stukje herkenning waardoor klanten weten dat ze de juiste persoon aanspreken.

3. Straalt professionaliteit uit

Wanneer iedere medewerker een naambadge met het logo van jouw onderneming draagt, zorgt dat voor zowel herkenbaarheid als professionaliteit. Het komt namelijk professioneel over als de klant direct het logo herkent en de medewerker gelijk kan aanspreken met een vraag of opmerking. Daarnaast staat het natuurlijk ook erg netjes en professioneel als iedere medewerker een naambadge draagt met daarop zijn of haar naam, inclusief het logo. Bovendien zorgt het ook nog eens voor een stukje saamhorigheid onder de medewerkers.

Herkenbaarheid zorgt voor meer bekendheid en bereik

Een naambadge met daarop een logo zorgt dus voor meer herkenbaarheid. Herkenbaarheid is voor jouw onderneming belangrijker dan je denkt. Een herkenbaar logo zorgt voor meer bekendheid én uiteindelijk voor meer bereik. En dat is natuurlijk wat je als ondernemer wil: meer bekendheid en bereik genereren zodat je meer diensten of producten kunt verkopen, met uiteindelijk meer omzet. Redenen genoeg dus om in Helmond een naambadge met logo te dragen! Vooral de naambadges met magneet zijn een aanrader, want deze beschadigen de bedrijfskleding niet.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"