Partyhome wint Award

Opnieuw valt Partyhome Verhuur en Entertainment uit Deurne landelijk in de prijzen. De consument heeft de mening laten horen waardoor het bedrijf opnieuw in de top 20 staat van beste verhuurbedrijf van Nederland. 

Partyhome Verhuur en Entertainment is in 2010 opgericht door Bart Verhees wat is ontstaan uit een hobby. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig verhuur en entertainment bedrijf wat landelijk actief is op diverse vlakken. Van een koelkast, springkussen, zeskamp tot complete jaarplanningen voor winkelcentra. Partyhome verzorgd alles op feest gebied.

3de KEER IN DE PRIJZEN

Het is niet de eerste keer dat het verhuur en entertainment bedrijf uit Deurne in de prijzen valt. Ook in 2018 en 2020 viel Partyhome in de prijzen. “We zijn blij verrast dat we ons opnieuw Huurtopper mogen noemen. Een prachtige waardering voor de inzet van ons personeel in het bijzondere coronajaar”; aldus Bart Verhees eigenaar Partyhome Verhuur en Entertainment.

PANDEMIE 

“Terugkijkend was 2021 een zeer bijzonder en spannend jaar. Samen met ons team hebben we de schouders eronder weten te houden en positief te blijven. Natuurlijk was dat niet altijd even gemakkelijk wanneer je voor de 8ste keer je gehele agenda leeg moet halen. Toch hebben we nieuwe ideeën weten te ontplooien en versturen we inmiddels o.a. onze eigen ontworpen Abraham en Sarah poppen door geheel Nederland en België. Het concept van pop50jaar.nl was een schot in de roos tijdens de pandemie.” Aldus Bart.

TOEKOMSTIGE GROEI

Ondanks alle onzekerheden blijft Partyhome kijken naar mogelijkheden. Zo heeft het bedrijf recent een verhuurbedrijf uit Helmond overgenomen om nog meer feest te kunnen verzorgen. Daarnaast staan er diverse nieuwe en unieke producten in ontwikkeling om onderscheidend te blijven. Om verdere groei mogelijk te maken staan er nog enkele feestelijke vacatures open!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"