Pollerpaaltjes verdwijnen uit het voetgangersgebied in Helmond Centrum
Vanaf 1 oktober verdwijnen de bekende pollerpaaltjes die in Helmond Centrum aangeven dat je het voetgangersgebied bord informatie voetgangersgebied in of uit loopt (fietst, bromt, scootert).
Wij ervaren dagelijks dat veel mensen hiervan niet op de hoogte zijn. Veel fietsers, maar ook scooters,brommers en zelfs motoren rijden geregeld heen en weer door onze straat.
Tussen 7:00-11:00 mogen pakketdiensten met de auto in het centrum rondrijden om bestellingen af te leveren bij de winkels. Zij hebben hier speciale ontheffing voor. Van 9:00-21:00 is al het andere verkeer niet toegestaan.
Vanaf het moment dat de pollerpaaltjes verdwijnen is er camerahandhaving. Alle gemotoriseerde voertuigen zonder ontheffing krijgen dan een boete voor het rijden in het voetgangersgebied(tussen 9:00-21:00 uur).
Om onze scooter/brommer/motor vrienden daar alvast op voor te bereiden heb wij alvast een waarschuwingsbord geplaatst in onze straat.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Tiendas Diferentes

De producten in het assortiment van Tiendas Diferentes zijn uniek, bijzonder & origineel. FairTrade | Duurzaam | ZeroWaste | Vegan | Biologisch | Handgemaakt