Sligro Helmond en Jibb+ verlengen samenwerking

Sinds 2019 zet Sligro Helmond zich samen met Jibb+ in om gezonde voeding toegankelijk en aantrekkelijk te maken in Helmond. Directeur Sligro Helmond Bas van Huijkelom en algemeen manager Berbel van Bree van Jibb+, tekenden een nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

Volgens Van Bree is de samenwerkingsovereenkomst geen sponsorovereenkomst. “De samenwerking met Sligro Helmond richt zich op het inzetten van de kennis van Sligro. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van lesprogramma’s op scholen of bij de ondersteuning van sport- en speeltuinkantines. Samen met andere Helmondse partners willen we zo een duurzame verandering tot stand brengen. Bedrijven die zich bezig houden met voeding, zien wij dan ook als logische partners.”

Van landelijk naar lokaal

Van Huijkelom: “Sligro Nederland is landelijk partner van JOGG. Het past bij ons bedrijf om ook op lokaal niveau intensief samen te werken.  Namens Sligro Helmond ben ik dan ook trots dat wij een verdere bijdrage kunnen leveren aan het gezonder maken van de Helmonders en de jeugd in het bijzonder. Dit willen we mogelijk maken door het aanbieden en stimuleren van een gezond assortiment in school- en sportkantines en het inzetten van de kennis van onze medewerkers.”

 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Sligro Helmond

Met 4800 m2 vloeroppervlakte en een aantal ervaren en deskundige foodprofessionals is onze vestiging in Helmond een specialist op het gebied van versproducten, wijn, food en non-food artikelen. Wij bieden ruime keuze voor iedere ondernemer.