Dé specialist in glas

Glas is ontzettend veelzijdig en daarom een perfecte toevoeging aan je interieur. Of je nu gek bent op modern, een voorkeur hebt voor stoer of het liefst kiest voor elegant, met glas kun je alle kanten op. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stalen deur of scheidingswand met glas? Dit staat prachtig in industriële interieurs. Je kunt ook kiezen voor een glazen achterwand in je keuken: praktisch én mooi. Of ga voor kleurrijk en kunstzinnig glas in lood! Welke interieurstijl je ook hebt, je bent ervoor op de goede plek bij Evers & Evers Glas. Marcel, eigenaar van dit hardwerkende familiebedrijf, heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vakgebied en is gespecialiseerd in alles wat met glas en interieur te maken heeft. Ook jouw wensen op het gebied van glas laat deze specialist uitkomen, met maatwerk, gedrevenheid en enthousiasme.

Glasproducten van hoogwaardige kwaliteit én uitstekende service

Voor je interieur ben je natuurlijk op zoek naar producten en materialen van goede kwaliteit. Je wilt er immers nog lang plezier van hebben – het liefst nog vele jaren. Dat geldt ook als je kiest voor interieurglas. Omdat glas tegenwoordig overal in het interieur kan worden toegepast, van douchewand tot balustrade, zijn de kwaliteitseisen hoger dan ooit: het glas moet sterk, helder én veilig zijn. De specialisten van Evers & Evers Glas zien dit als kerneigenschappen van al het glas dat zij vervaardigen en bewerken. Van isolatieglas tot figuurglas en van veiligheidsglas tot float glas: je rekent altijd op topkwaliteit. En verwacht ook van de service niets minder. Jouw glas wordt met zorg en liefde geplaatst – en altijd precies op maat.

‘‘Helemaal goed is nog niet goed genoeg’ is ons motto. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.’ – Marcel en Suzanne Evers

 Gelaagd glas: een topproduct

Neem bijvoorbeeld gelaagd glas: een glassoort waarbij veiligheid een belangrijke factor is. Als de kans op doorval aanwezig is, dan is dit het type glas wat vaak wordt toegepast. Denk bijvoorbeeld aan de autoruit. Gelaagd glas bestaat uit meerdere lagen glas met één of meerdere folies tussen elke glasplaat. De platen en het folie worden verwarmd terwijl het vacuüm wordt getrokken. Het resultaat is een stevige glassoort, waarbij de kans op persoonlijk letsel (bijvoorbeeld door doorval) zeer klein is.

Ook voor deze glassoort ben je bij Glasbedrijf Evers & Evers aan het juiste adres. Zij maken gelaagd glas voor jou op maat. Wil je bijvoorbeeld gelaagd glas met randafwerking? De specialisten van dit glasbedrijf zorgen ervoor dat de panelen plat poly worden geslepen. Ook modellen die compleet afwijken van het standaard zijn mogelijk. Na bestelling kun je binnen enkele dagen genieten van gelaagd glas dat perfect aan jouw wensen voldoet.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"