Tiendas Diferentes bestaat 4 jaar

Op 1 december 2017 gingen voor het eerst de deuren van Tiendas Diferentes aan de Markt 45a open. Spannend ,want zal het wel aanslaan een winkel met FairTrade en duurzame producten in Helmond?

Nu 4 jaar later weten steeds meer inwoners van Helmond en omgeving ons te vinden. Zowel in onze stenen winkel als onze digitale winkel (Tiendas Diferentes).

Dankzij onze klanten hebben we geweldige producten in ons assortiment. Zonder jullie hulp was het ons niet gelukt zo’n mooie variatie neer te zetten.

Bijzonder trot zijn we op onze samenwerking met de Jobfactory hier in Helmond. Mooie handgemaakte producten (zoals onze beroemde lamprador teckel),lokaal geproduceerd door mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt

lampbrador teckel

Maar we mogen ook zeker de producten van PlanetWool (mutsen en wanten uit Nepal), Stichting Bombo (viltproducten uit Nepal), Mariska Teeuwen Papierkunst en de honing en olijfolie van Terug naar de Natuur niet vergeten. Lokale ondernemers die hun producten bij ons in de winkel verkopen.

Nog op zoek naar een verantwoord en duurzaam Sinterklaas- of kerstcadeau of een mooi kerstpakket? Bij ons ben je aan het juiste adres.Wacht niet te lang want op is op.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Tiendas Diferentes

Diferentes is anders en uniek. We verkopen trendy en hippe Fair Trade en duurzame artikelen, maar ook handgemaakte, gerecyclede en biologische producten. Van zeep tot soep en van herbruikbare wattenschijfjes tot thee