Tiendas Diferentes bestaat 6 jaar
Feest vandaag, 1 december , want Tiendas Diferentes bestaat 6 jaar 🥳
Daarom hangen de vlaggetjes buiten en kun je op onze buitentafel mooie aanbiedingen vinden met 50% korting vinden. Voor deze aanbiedingen geldt: Op=Op ! Weg is pech! Sla nu je slag!
In de afgelopen 6 jaar hebben heel veel Helmonders en bezoekers van buiten Helmond onze winkel weten te vinden. Sommigen kwamen zelfs speciaal naar Helmond om onze winkel te bezoeken.  Inmiddels hebben we een mooie vaste klantengroep en een grote groep fans via Facebook opgebouwd.
Via Facebook word je dagelijks op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen bij ons in de winkel.
Welke nieuwe producten er binnen zijn, welke (kortings) acties er lopen, een kijkje achter de schermen en leuke activiteiten die we organiseren. Zoals 1x per jaar de FairTrade en Global Goals markt in het centrum van Helmond op de laatste zondag van oktober. En je vindt op deze Facebookpagina ook onze actuele openingstijden.
Loop eens binnen (Markt 45a, straatje bij de kubuswoningen) of bezoek onze website  (https://tiendasdiferentes.nl ) om een indruk te krijgen van ons assortiment

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Tiendas Diferentes

De producten in het assortiment van Tiendas Diferentes zijn uniek, bijzonder & origineel. FairTrade | Duurzaam | ZeroWaste | Vegan | Biologisch | Handgemaakt