Vestigingsmanager gezocht in Geldrop

Vestigingsmanager onderwijsondersteuning subsidieprogramma’s Geldrop

Elk kind leert anders. En Lyceo biedt ondersteuning voor alle leerlingen die een steuntje in de rug en/of extra hulp nodig hebben. Daar krijg je energie van als vestigingsmanager onderwijsondersteuning bij Lyceo. Je schakelt namelijk continu tussen de leerling, begeleider en docent. Mede dankzij jouw hulp gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Zet jouw leerlingen centraal

Wat hebben leerlingen vanuit school nodig op het gebied van onderwijsondersteuning? Huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining of iets anders? Jij regelt het als dé schakel tussen de school, jouw begeleidersteam en natuurlijk de leerling zelf. En dan begin je bij het begin: onderzoeken waar je precies bij kan helpen. Vervolgens schakel je de juiste begeleiders in en monitor je de voortgang. Ondertussen bekijk je welke ondersteuning de begeleiders nodig hebben. Namens Lyceo ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle partijen. Een verantwoordelijkheid die je met trots draagt als vestigingsmanager. Omdat jij alles op de vestiging in Geldrop goed coördineert, heet je bij ons intern vestigingscoördinator.

Je werkt 32-40 uur per week, verdeeld over 5 werkdagen. Zo’n werkdag begint in de loop van de ochtend en eindigt om ongeveer 18.00 uur, wanneer de begeleiding voor de leerling ook klaar is. In die tijd ben je onder andere bezig met het:

 • begeleiden en coachen van leerlingen. Ook als het gaat om hun sociaal-emotionele ontwikkeling.
 • plannen, organiseren en schakelen tussen allerlei verschillende partijen. Bijvoorbeeld bij het maken van roosters en dagplanningen.
 • realiseren van een onbezorgde tijd voor de leerlingen door hen de hulp te bieden die ze nodig hebben.
 • uitvoeren van administratieve taken. Denk aan het voeren van intake- en voortgangsgesprekken.
 • in gesprek gaan met school over de invulling van lopende subsidietrajecten en mogelijk nieuwe projecten.

Over Lyceo

Leerlingen motiveren om het beste uit zichzelf te halen, daar zijn we goed in bij Lyceo. Als de snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner van Nederland staan we 100% voor ze klaar. Van persoonlijke studiecoaching tot examentraining, groepsbijlessen, individuele ondersteuning bij dyslexie, uitleg bij een lastig vak en het inplannen van huiswerk. Je snapt het: wij staan voor alle leerlingen klaar. Onze missie? Zorgen dat zij de juiste ondersteuning krijgen voor een bloeiende schooltijd.

Natuurlijk is elke school anders. Of je nu op een middelbare school in Geldrop werkt of ergens anders, bij Lyceo staat er altijd wel iemand voor je klaar. Elke maand zie je al je 50 collega’s (nu nog digitaal) van jouw regio. Tijdens die dag bespreken jullie de laatste ontwikkelingen, casussen en volgen jullie een training. Ook zit je in een buddygroep van 4 tot 6 collega’s. Die collega’s spreek je wekelijks, want je werkt er uiteraard mee samen of je spreekt ze tijdens een gezamenlijke lunch. Kortom, je leert veel nieuwe mensen kennen en iedereen heeft een eigen specialiteit. Daarin versterken we elkaar. Groei je met ons mee?

In jouw eigen schooltas neem je mee…

Een gezonde dosis communicatieve vaardigheden. Zeker omdat je continu in gesprek bent met allerlei verschillende mensen als vestigingsmanager. Denk aan jonge adolescenten, ouders, rectoren, mentoren en natuurlijk je eigen collega’s. Je past je met gemak aan en inspireert hen met jouw ongekende analytische vaardigheden en doorzettingsvermogen. Zo signaleer je tussen de regels door wat iemand echt zoekt en hoe jij daaraan kan bijdragen. Die acties onderneem je dan ook direct. Daarnaast werk je zelfstandig, georganiseerd, kwaliteitsgericht, durf je concrete adviezen te geven en initiatief te nemen. Ook heb je:

 • een hbo-werk- en -denkniveau.
 • ervaring met het begeleiden van jonge adolescenten is geen must, wel mooi meegenomen.

Dit krijg je als vestigingsmanager onderwijsondersteuning

Om je eigen vestiging te runnen namens Lyceo mag je natuurlijk een passende beloning verwachten. Daarom krijg je op basis van een 40-urige werkweek:

 • een brutomaandsalaris van € 2.150.
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan het Lyceo Academy-trainingsprogramma. Denk aan trainingen over leerproblematiek, vestigingsmanagement of commerciële vaardigheden.
 • uitgebreide coaching om je te helpen groeien in je vak.
 • een bonusregeling.
 • 9 weken vrij per jaar, waarvan je 6 weken doorbetaald krijgt.
 • een boerenkooldag en een stranddag. Natuurlijk rekening houdend met de huidige maatregelen.
 • een pensioenregeling.
 • een laptop en mobiele telefoon.

Aan het werk!

Zo’n kans om leerlingen te helpen bij hun ontwikkeling wil je natuurlijk niet mislopen. Zeker nu je weet dat je ook echt je eigen vestiging in Geldrop namens Lyceo draait. Laat gelijk zien dat je graag actie onderneemt en reageer zo snel mogelijk via het sollicitatieformulier.

Heb je gesolliciteerd? Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Als we net zo enthousiast zijn als jij, dan ontvang je een uitnodiging voor een (digitaal) sollicitatiegesprek. Daarna maak je een persoonlijkheidstest die we tijdens het tweede gesprek verder bespreken. En een meeloopmoment op jouw toekomstige werklocatie? Dat kan ook een onderdeel zijn van jouw sollicitatieprocedure.

Heb je nog vragen? Laat het onze afdeling recruitment weten via 071 790 00 56 of recruitment@lyceo.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"