Wat wordt de nieuwe smaak?

Als sinds 2017 is de drop van Klepper & Klepper onder de naam De Beste Drop Ooit in de betere speciaalzaak te vinden. Het begon met een vol zoete drop gevolgd door een milt zoute drop. Gemaakt met de beste ingrediënten en gluten – en gelatine vrij. Een perfect dropje voor mensen met een allergie en veganisten.

In 2019 kwam de 3e smaak op de markt: honingdrop met honing uit de Biesbosch (niet vegan). En het jaar daarop volgde Laurierdrop met een Brabants tintje. Het laurier voor deze drop komt uit het zuidwestelijke punt van Noord Brabant.

Vorig jaar werd het tijd voor een nieuwe verpakking. En niet zomaar 1 maar een die bestaat uit bio-composteerbare materialen. De verpakking kan dus gewoon bij het GFT afval!

Eind september komt er een nieuwe smaak op de markt. Welke? Dat blijft nog even geheim. Maar je kunt hem wel alvast proeven.

Exclusief bij Tiendas Diferentes aan de Markt 45a in Helmond. Nieuwsgierig? Kom dan langs in onze winkel en laat ons weten wat je van de smaak vindt. We zijn geopend woensdag t/m zaterdag 10-17 uur

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Tiendas Diferentes

De producten in het assortiment van Tiendas Diferentes zijn uniek, bijzonder & origineel. FairTrade | Duurzaam | ZeroWaste | Vegan | Biologisch | Handgemaakt