Zes tips om beter te wedden!

Er zijn een groot aantal goksites op de markt vandaag en veel mensen willen proberen te wedden in de aanloop naar de grote wedstrijden van de zomer. Als je je kansen bij het wedden wilt verbeteren, lees dan verder! Hier hebben we zes van de allerbeste tips verzameld over hoe je een betere gokker kunt worden.

1. Analyseer wedstrijden

Als je wilt gokken met echt geld, moet je het ook serieus nemen. Geld verliezen is geen pretje, en daarom moet je dat natuurlijk zo veel mogelijk vermijden. Bij het analyseren van een wedstrijd, houd rekening met vorm, head-to-head, positie, thuis/uit stats, en verwondingen/suspensioenen.

2. Brede kennis = betere kansen om te winnen

Hoe meer sporten je controleert, hoe beter je kansen om te winnen. Waarom? Omdat je dan meer keuzes hebt dan alleen de 10 voetbalwedstrijden van vandaag. Vaak kan een beperkt programma ertoe leiden dat je de verkeerde spellen kiest omdat er niets anders is om op te wedden, maar wanneer je kennis hebt van meerdere sporten, heb je opeens de keuze uit veel meer dan alleen voetbalwedstrijden wanneer je in een casino op je mobiele telefoon wilt gokken.

3. Wees geduldig. Zoals ze zeggen, Rome is niet in één dag gebouwd.

Uiteraard zijn goede odds en grote winsten iets wat veel mensen aantrekt. Maar het is verstandig om het langzaam aan te doen en elke keer kleine overwinningen te maken. Veel mensen maken de fout om steeds meer in te zetten per ticket zodra ze veel geld winnen. Dit leidt vaak tot een snel verlies van geld. 

4. Ga voor een paar spelletjes

Zelfs als het gaat om online wedden, gaat kwaliteit voor kwantiteit. Met andere woorden, het is beter om op een paar wedstrijden te wedden dan op veel wedstrijden die je niet helemaal begrijpt.

5. Wed op lage kansen

Vergeet grote combinaties met hoge kansen. Wij raden je aan om in te zetten op bets die rond de 2.00 in totale odds geven, omdat dit je een veel betere kans geeft om te winnen dan odds van, bijvoorbeeld, 5. Nogmaals, zet een beetje in – win een beetje. Een beetje” wordt op de lange termijn “een goede deal”. Gokkers zijn altijd op zoek naar de beste weddenschappen. The Independent heeft een artikel geschreven over “De perfecte weddenschap”, en hoe onderzoek hiernaar alle aspecten van ons dagelijks leven beïnvloedt.

6. Gok nooit met geld dat je niet kunt verliezen.

De meeste mensen hebben het al eens gedaan, en jij waarschijnlijk ook. Je krijgt er spijt van, en het beïnvloedt je gemoed en mogelijk zelfs je relatie met vrienden/familie. Blijf in controle en stel een limiet op hoeveel je gokt. Gok NOOIT om geld dat je niet kunt missen.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"