Zo creëer je maximale impact met sportieve giveaways

Ben jij op zoek naar sportieve giveaways om maximale impact te creëren? Natuurlijk kun je als bedrijf het goede voorbeeld geven door in duurzame relatiegeschenken te investeren. In dit artikel lees hoe jij met gepersonaliseerde drinkbenodigdheden naamsbekendheid kunt opbouwen en voor een blijvende herinnering kunt zorgen.

Zichtbaarheid bedrijf

Door de relatiegeschenken te voorzien van de bedrijfsnaam, zorg je voor veel extra zichtbaarheid van het bedrijf. Wanneer je bijvoorbeeld T-shirts voorziet van het logo, zul je merken dat de naam van de onderneming vaker wordt gezien op straat. Natuurlijk kun je ook bidons laten bedrukken en/of petten voorzien van een logo. Op die manier zorg je tegelijkertijd voor goede merchandise van jouw onderneming. Het is vooral belangrijk dat je de relatiegeschenken goed laat passen bij het imago van het bedrijf, waardoor ze een onmisbaar onderdeel zijn van de marketingstrategie.

Bidon met opdruk

Wanneer je een bidon met opdruk van het merk Dopper of Tacx bestelt, dan zijn deze BPA-vrij. BPA staat voor Bisphenol A en wordt veel gebruikt in plastic. In plaats daarvan kun je ook kiezen voor bidons met opdruk, die gemaakt zijn van glas of metaal. Deze bidons zijn ideaal om uit te delen tijdens zomerse evenementen met honderden dorstige deelnemers! Wist je dat het ook mogelijk is om de giveaways te voorzien van een lekvrije trekdop?

Chique gravure

Verras jouw medewerkers en zakenrelaties door duurzame RVS drinkflessen te bedrukken met jouw bedrijfslogo. Je kunt voor luxe grote drinkflessen gaan of juist voor een kleine heupfles kiezen met een chique gravure. Je kunt deze RVS drinkflessen laten bedrukken in 1, 2, 3 of 4 kleuren of zelfs in full colour rondom. Opvallend en herkenbaar voor extra zichtbaarheid! Wat dacht je van de aluminium drinkfles? Naast de karabijnhaak heeft deze een relatief groot drukoppervlak: een perfect product om reclame mee te maken!

The bottle is the message

Ben je op zoek naar een glasheldere herbruikbare fles? Deze transparante ocean-saving Dopper Glass zet wegwerpflesjes buiten spel! Deze minimalistische fles van glas heeft een echt stijlvolle uitstraling. Elke verkochte dopper zorgt er bovendien voor dat iedereen zich bewust wordt van het onzichtbare plastic dat in de oceanen blijft drijven. Met de opbrengst van de flessen worden onder meer projecten voor schoon drinkwater in Nepal opgestart. Als je hem omkeert, zet je het water letterlijk op een voetstuk!

Bedrukte waterfles

Wil jij graag het verschil maken met jouw bedrijf en waterflesjes laten bedrukken? De Dopper Insulated waterfles bestrijdt plasticvervuiling en houdt het water 24 uur lang koud. Je kunt deze doppers haarscherp laten bedrukken met een logo. En door deze duurzame Dopper te kopen, steun je automatisch de drinkwaterprojecten van de Dopper Foundation. Zo keer je samen met deze stoere fles het tij van plasticvervuiling!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"