Online open dag ROC Ter AA

Het ROC Ter AA heeft op zondag 15 november haar eerste online open dag. Vanuit thuis zijn de mbo-colleges te bezoeken, de opleidingen te ontdekken en de kans om kennis te maken met de school, docenten, leerbedrijven en studenten. 

Tijdens de open dag houdt ieder college meerdere live-sessies tussen 11:00 en 16:00. Tijdens alle colleges en oriëntatiesessies kan er gereageerd worden en vragen gesteld worden. Een belangrijk onderdeel van een bezoek aan de open dag is sfeer proeven. In de live-sessie is daar absoluut aandacht voor, coronaproof. Er is een indruk van hoe het is om aan ROC Ter AA te studeren, welke mensen er op school zitten en hoe een lesweek er ongeveer uitziet.

Onbeperkte groepsgrootte

Online is er plaats voor iedereen. Familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Aanmelden voor de live-sessie die bezocht willen worden kan via de website www.roc-teraa.nl

ROC Ter AA

ROC Ter AA is een klein roc met ruim tachtig mbo-opleidingen op het gebied van bouw, business, design, dienstverlening, entree, ict, onderwijs en kinderopvang, techniek en technologie en zorg en welzijn. Daarnaast wordt volwasseneneducatie aangeboden en vavo. ROC Ter AA heeft vijf locaties verdeeld over Helmond, Mierlo en Deurne.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Liam Toll

Liam Toll volgt namens DitisHelmond de Helmondse politiek en heeft tevens een wekelijkse column op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *