Online platform “Helmond Eet Lokaal” gelanceerd

Het coronavirus heeft grote financiële gevolgen voor de lokale ondernemers en de horeca. Daarom heeft Helmond Centrum het online platform “Helmond eet lokaal” opgericht. Op deze website kunnen lokale horeca-ondernemers hun bestelservice aanbieden en kan Helmond kennis maken met het aanbod van de lokale horeca.

“Onze ondernemers zijn de echte trekpaarden van de lokale economie. Zij zorgen werkgelegenheid, vervullen een sociale functie en zijn onmisbaar in onze winkelcentra”, laat Helmond Centrum weten. ” Natuurlijk heb je al de menukaart van je favoriete restaurant op je koelkast hangen. Maar op www.helmondeetlokaal.nl maak je kennis met meer lokale horeca-ondernemers die een verrassend aanbod hebben voor volwassenen en kinderen.”

Sinterklaas

Sinterklaas is in het land en natuurlijk mag de gezelligheid niet ontbreken. Deze gezelligheid is via de website met een aantal klikken gewoon in huis te halen. Een Sinterklaas high tea, lekkere lunchgerechten, zelf je maaltijd samenstellen, stamppotjes, stoofpotjes, er is genoeg om uit te kiezen. Ook voor cadeaus kun je terecht op de website, bijvoorbeeld een ambachtelijke bierpakket, Sinterklaaschocolade of een eigen Crazy Shake pakket.

www.helmondeetlokaal.nl en www.helmondkooptlokaal.nl is voor alle (horeca) ondernemers in Helmond gratis toegankelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door Marvelous, de gemeente Helmond, Helmond Marketing, Wijkmanagement en Centrummanagement Helmond Centrum.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Helmond Marketing

Helmond Marketing verbindt! Wij spelen een actieve rol in de Helmondse samenleving. Samen met u ontwikkelen wij middelen om de stad op een eenduidige manier te vermarkten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *